بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

توافق آمریکا و لبنان برای پایان جنگ | ارتش اسرائیل عقب‌نشینی می‌کند

رئیس پارلمان لبنان از دستیابی به توافقاتی با فرستاده آمریکا به این کشور خبر داد که به منظور برقراری آتش‌بس میان حزب‌الله و رژیم صهیونیستی وارد منطقه شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 31
کد خبر: ۲۶۱۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نبیه بری رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد که با آموس هوکشتاین، فرستاده واشنگتن، درخصوص بند‌های آتش‌بس، استقرار ارتش لبنان در جنوب و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ به تفاهم رسیده است.

بری در گفتگو با روزنامه «الشرق الاوسط» گفت که لبنان به‌هیچ‌وجه نمی‌پذیرد که یک حرف نیز از قطعنامه شماره ۱۷۰۱ شورای امنیت تغییر کند.

وی افزود: ما منتظر هستیم که هوکشتاین بر سر آنچه توافق کرده‌ایم با بنیامین نتانیاهو به تفاهم برسد.
توپ در زمین نتانیاهو است

بری با تاکید بر ضرورت ارائه تضمین‌هایی برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ در یک مدت مشخص و مورد توافق گفت: در صورت تفاهم هوکشتاین با نتانیاهو، لبنان هر لحظه آمادگی اجرا و پایبندی به توافق را دارد.

وی ادامه داد: اکنون توپ در زمین نتانیاهو است و ما خواهیم دید که آیا آمادگی حرکت در چارچوبی را که با فرستاده آمریکا بر سر آن به توافق رسیده‌ایم دارد یا اینکه بار دیگر مانند گذشته زیر توافق خواهد زد.
ارتش اسرائیل یک هفته از لبنان عقب‌نشینی می‌کند

نجیب میقاتی نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان نیز چهارشنبه شب در آستانه دیدارش با فرستاده آمریکا ابراز امیدواری کرده بود در ساعات یا روز‌های آینده آتش‌بس با رژیم صهیونیستی برقرار شود.

در همین حال سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد هوکشتاین فرستاده آمریکا در حال تدوین پیش‌نویس توافق بین رژیم صهیونیستی و لبنان است.

منبع مذکور اشاره کرد که ارتش رژیم صهیونیستی یک هفته از لبنان عقب‌نشینی خواهد کرد و در صورت نقض توافق عملیات‌های خود را از سر خواهد گرفت.
توافق ممکن است ظرف چند هفته به دست آید

روز چهارشنبه وب‌سایت «آکسیوس» نیز به نقل از ۳ منبع آگاه نوشت: مشاوران ارشد بایدن پنجشنبه وارد فلسطین اشغالی می‌شوند تا برای عقد توافقی که به جنگ در لبنان پایان می‌دهد، تلاش کنند.

مقامات صهیوینستی و آمریکایی گفتند، توافقی که به جنگ بین رژیم صهیونیستی و حزب‌الله پایان دهد، ممکن است ظرف چند هفته به دست آید.

به گفته مقامات تل‌آویو، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه با چندین وزیر و رهبران ارشد نیرو‌های ارتش صهیونیستی و سرویس‌های اطلاعاتی این رژیم جلسه‌ای تشکیل داد تا درباره این توافق احتمالی گفتگو کنند. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر